Prosím, povolte používání JavaScriptu ve Vašem prohlížeči. Pro bezproblemový chod eshopu je vyžadován.
 

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.good-shop.cz, firma Oldřich Žůrek, č.p. 193, 54955 Žďár nad Metují, IČO:45923507 DIČ:CZ7606073266, uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů a ostatními právními předpisy platnými na území ČR.

Chráníme Vaše data.

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití a získání třetí stranou. Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky.

Na písemnou žádost zákazníka budou osobní údaje z databáze vymazány Oldřich Žůrek - Good-shop.cz je nadále nebude zpracovávat.

Oznamujeme současně skutečnost, že jsme implementovali a používáme inzerci v reklamní síti.
Jedná se o funkce Google Analytics, implementované na základě inzerce v reklamní síti (např. remarketing).
Každý návštěvník se může odhlásit z Google Analytics pro inzerci v reklamní síti a může personalizovat reklamy v reklamní síti Google pomocí Správce nastavení reklam.

Dále oznamujeme, že k online inzerci používáme remarketing ve službě Google Analytics.
Dodavatelé třetích stran včetně společnosti Google zobrazují na internetu naše reklamy na různých webech.
My a dodavatelé třetích stran včetně společnosti Google využíváme společně soubory cookie první strany (například soubor cookie Google Analytics) a soubory cookie třetích stran (například soubor cookie DoubleClick) k šíření informací, optimalizaci a zobrazování reklam na základě předchozích návštěv vašich stránek.

K odhlášení ze služby Google Analytics slouží tento doplněk prohlížeče pro odhlášení ze služby Google Analytics.

(c) 2013 Oldřich Žůrek - Good-shop.cz

PARTNEŘI |

sitemap.xml |

Copyright © www.good-shop.cz | Všechna práva vyhrazena | Zákaz kopírování textů, obrázků a obsahu bez svolení vlastníka www.good-shop.cz | Ochrana osobních údajů
facebook profil
facebook.com/goodshopcz